Segítségre van szükséged? Hívj bátran: +36 29 884 034

5 NAP- PÉNZVISSZATÉRÍTÉSI GARANCIA

Super Fast - 5 nap - Pénzvisszatérítési garancia

A PTC AUTO-nál az a célunk, hogy ügyfeleink maximálisan elégedettek legyenek. Minden esetben. Mindent amit teszünk erre irányul. Arra törekszünk, hogy széles termékkínálatot és magas minőségű szolgáltatásokat biztosítsunk, illetve ezeket folyamatosan optimalizáljuk annak érdekében, hogy elérjük ügyfeleink maximális elégedettségi szintjét.

Már a kezdetekben gondolkodtunk azon, hogy hogyan tudunk biztosítani arról, hogy biztonságos kapcsolatba lépni velünk, tőlünk vásárolni és ezáltal ügyfeleink körében lenni.

Arra a következtetésre jutottunk, hogy a legjobb garancia amit kínálhatunk azzal a céllal, hogy teljes mértékben elégedett legyél, az a 200%-os "Minőségbiztosítás" - ha nem vagy elégedett a termék minőségével megtarthatod azt és visszatérítjük az ellenértékét is.

Amennyiben mégsem szeretnéd megtartani a terméket és vissza szeretnéd küldeni akkor minden kockázatot elhárítunk és a termék teljes ellenértékét visszatérítjük, beleértve a szállítási költséget is. Igen, a szállítási költséget is. Gyorsan kivitelezzük: maximum 5 munkanapon belül beérkezik a bankszámládra.

A visszaküldési feltételek és eljárások nagyon egyszerűek:

  • hívj bátran a webshopunkban feltüntetett telefonszámon
  • megadod a bankszámla adataidat ahova visszatéríthetjük az összeget
  • munkatársaink azonnal rögzítik kérésed és megszervezik a csomagfelvételt
  • 24-48 órán belül megérkezik a futár, hogy felvegye a csomagot a kijelölt címről
  • amúgy...Ha véletlenül olyan terméket rendelsz, ami nem illeszkedik az autódba KICSERÉLJÜK...INGYEN!

Egyetlen kérésünk van (igazából 2):

  • a terméket csomagolt formában küldd el, hogy ne sérüljön meg szállítás során. Nem feltétlenül szükséges az eredeti csomagolásba visszahelyezni. De, megkérünk, hogy lehetőség szerint fóliázd be vagy helyezd be egy dobozba. Ez a szempont számunkra is fontos és köszönjük megértésed e tekintetben.
  • bankszámla adataidat figyelmesen továbbítsd. E tekintetben, ha az általad megadott adatok nem pontosak vagy nem helyesek nem tudunk felelősséget vállalni. Ezért, az adatok megadására maximális figyelmet kell fordítani.

Lehetőségeinkhez mérten leegyszerűsítettük a termékek visszaküldési menetét. Úgy tekinted, hogy még egyszerűsíthető? Ezzel kapcsolatos javaslatod, ötleteid bátran továbbítsd részünkre. Bízunk benne, hogy az itt szerzett élményed és a velünk való együttműködésed a lehető legkellemesebbnek bizonyul.

Egy csodálatos napot!
PTC ONLINE