Segítségre van szükséged? Hívj bátran: +36 29 884 034

MIÉRT A PTC-AUTO.HU?

Nem mi vagyunk az egyetlen online webáruház amely autó kiegészítőket kínál, azonban, ami által kiemelkedünk az az általunk értékesített termékek minősége és a professzionalizmus amellyel minden beérkező kérést intézünk. Széles termékkínálatunk (eredeti lábtörlők, csomagtértálcák, oldalsó védők, küszöbvédők, stb.) szintén egy fontos pillér amelyre építhetünk, különösen azért, mert tudjuk, hogy az elégedett ügyfélnek megadatott a választási lehetősége. Az autószőnyegek / lábtörlők tekintetében az autómodellek teljes skáláját lefedjük, ezért bárki, aki autószőnyeget szeretne vásárolni, nálunk megtalálja pontosan azt, amit szeretne.

Pontosak és komolyak vagyunk és azt szeretnénk, hogy mi is azonos szolgáltatásokban részesüljünk. Ezért gyors szállítást biztosítunk az ország bármely pontjára függetlenül a webáruházunkból rendelt termékek mennyiségétől.

Szolgáltatásaink könnyen átláthatóak, minden szükséges és hasznos információt közvetítünk amelyre egy online vásárlónak adott esetben szüksége lehet. Minden termékünk pontos és részletes leírással rendelkezik, valamint minden termék annak minőségéhez és jellemzőjéhez mérten az előre meghatározott árral rendelkezik.

Tudjuk, hogy függetlenül attól, hogy mennyi információt szolgáltatunk, mindig hiányozhat valami. Ez gyorsan és egyszerűen megoldható a tanácsadói szolgáltatásaink keretén belül, amelyeket mindazoknak biztosítunk, akik igénylik. Így, amennyiben bármilyen további információra van szüksége egy adott lábtörlő, csomagtértálca, küszöbvédő, stb. modellre vonatkozóan bizalommal forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Minden bizonnyal megtalálja a választ a felmerült kérdésre.

Naponta több mint száz vásárló fordul meg nálunk, hogy eredeti lábtörlőt, csomagtértálcát, küszöbvédőt, stb. vásároljon. Valójában több száz barát, akik ajánlanak bennünket barátaiknak, ismerőseiknek. Biztosak vagyunk benne, hogy Önt is közöttük köszönthetjük. Teljes mértékben ismerjük a kínált termékeket és csak olyan termékeket mutatunk be, amelyekre büszkék vagyunk és "tűzbe tennénk a kezünk". Annak érdekében, hogy bizonyítsuk, hogy a nálunk történő vásárlás teljesen kockázatmentes garantáljuk, hogy amennyiben az átvételt követően nem elégedett a termékkel, 5 munkanapon belül visszatérítjük annak ellenértékét.

Ez néhány előny, amelyet webáruházként kínálunk, amely kiemel bennünket és néhány szempont amelyre mindig építünk. Szolgáltatásaink minősége az üzleti tevékenységünk hosszú élettartamában és hírnevünkben tükröződik.