Segítségre van szükséged? Hívj bátran: +36 29 884 034

RÓLUNK

A PTC AUTO VÍZIÓJA: JELEN LENNI MINDEN MAGYARORSZÁGI AUTÓBAN.

Víziónk amelyet a 2009-es évben elindulásunk során felvállaltunk és továbbra is képviselünk, az, hogy az ügyfeleinknek kínált termékeink által az országban szereplő összes autóban jelen legyünk. Azóta mostanáig rájöttünk, hogy bár ez nem könnyű, mégis napról napra egyre közelebb vagyunk a víziónk megvalósításához. Önök, kedves ügyfeleink, ajánlásaik, kedves szavaik által hozzájárultak ahhoz, hogy mindig megközelíthessük célunk elérését. Ezúton szeretnénk köszönetünket kifejezni!

KÜLDETÉSÜNK, HOGY MEGTALÁLJUK A LEGJOBB TERMÉKEKET ABBAN A SZEGMENSBEN AMELYNEK ELKÖTELEZTÜK MAGUNKAT, A LEGJOBB ÁR - MINŐSÉG ARÁNYT KÍNÁLJUK, HOGY ÖNÖK TELJESEN ÉS MAXIMÁLISAN ELÉGEDETTEK LEGYENEK.

Ennek teljesítése érdekében munkatársaink arra törekednek, hogy a legoptimálisabb megoldások által megtalálják a legjobb termékeket és ezeket a legjobb beszerzési feltételek mellett kínálják.

Így, a PTC Auto a www.ptc-auto.hu webáruház által a legszélesebb kínálatot biztosítja gumi autószőnyegek (lábtörlők), szövet / velúr autószőnyegek, csomagtértálcák és oldalsó védők tekintetében. Megprobáltuk a legkomplettebb adatbázíst összesíteni és elérhetővé tenni az Ön által keresett termék helyes beazonosítása érdekében. Ezért, szeretnénk lenyűgözni Önöket a kiváló minőségű termékeinkkel, amelyek Nyúgat-Európában (ahonnan importáljuk őket) elsődleges felszerelésnek tekinthetőek. Termékeink egyike SEM készül Kínában, Törökországban vagy más helyeken, ahol a minőséggel ellentétben az ár dominál. Az autószőnyeg (lábtörlő), csomagtértálca és oldalsó védő modelljeink Csehországból, Németországból, Lengyelországból és Szlovéniából érkeznek.

ÉRTÉKEK:

Víziónk teljesítéséhez olyan értékrendre van szükségünk, amely egyben útmutató számunkra.

KOMOLYSÁG– Minden ügyfelünk iránt tiszteletet tanúsítunk és komolyan veszünk minden beérkező kérést, illetve folyamatos tanácsadást biztosítunk a legmegfelelőbb termék kiválasztása érdekében. A webshopunkban feltüntetett termékek azonosak azokkal amelyek, majd az adott rendelést követően kézbesítésre kerülnek. Minden esetben teljesítjük igéreteinket, ennek ékes bizonyítéka ügyfeleink tízezrei, akik ajánlottak bennünket barátainak vagy ismerőseinek, ugyanakkor visszatérő vásárlóink. Meggyőződésünk, hogy ez tekinthető a legjobb reklám forrásnak.

TISZTESSÉG– Célunk, hogy ügyfeleink kéréseinek megfelelően hozzájáruljunk a legoptimálisabb termék kiválasztásában. Nem arra a termékre fókuszálunk, amit előnyben részesítünk, hiszen nem szándékunk befolyásolni döntésüket, hanem arra buzdítjuk, hogy megalapozott döntést hozzanak.

SIKER- Elkötelezettek vagyunk a napi tevékenységeink iránt, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy 100%-ot nyújtsunk a céljaink elérése érdekében.

AMBÍCIÓ– Nem szeretnénk 1001 terméket kínálni azért, hogy vállalatként működjünk. Célunk az, hogy egyetlen egy dologra fókuszáljunk, de azt tökéletesen teljesítsük...A fent említett beszállítóink részéről minden támogatás biztosított, így ebből adódóan könnyen megbírkozunk a magasabb igényekkel minőség tekintetében. Hatalmas készletekkel rendelkezünk, így amennyiben készlethiány lép fel, néhány nap alatt újratöltjük raktár készleteinket.

KITARTÁS– Ez a projekt már a kezdetektől (majdnem 10 éves működése óta) a szívügyünknek tekinthető, így szenvedéllyel és lekiismeretesen tevékenykedünk a bizalmatok elnyerése érdekében és, hogy hitelességünket, maximális komolyságunkat biztosítsuk. A barátaink száma (mert mi így szeretjük ügyfeleinket köszönteni) minden évben növekedett egyetlen stratégiának köszönhetően, ami az: elégedett ügyfélé. Hálás köszönettel fogadjuk amennyiben a továbbiakban, Önök, kedves ügyfeleink, ajánlanak bennünket barátaiknak, rokonaiknak és/vagy ismerőseiknek.

TELJESÍTMÉNY– Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a legszínvonalasabb termékeket a legjobb áron szállíthatjuk ügyfeleink részére. Nem fordítunk figyelmet az olcsó és alacsony minőségű termékekre, amelyek más "forgalmazóknál" megtalálhatóak mivel tudjuk, hogy végül a magasabban pozicionált, magas minőségű termékek mellett döntenek és ezáltal vállalatunkat választják.

ÁLLANDÓSÁG- Minden pillanatban arra összpontosítunk, hogy a legjobb minőségű termékeket és szolgáltatásokat biztosítsuk, anélkül, hogy eltérjünk a vállalat víziójától.

KOMMUNIKÁCIÓ- Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot ügyfeleinkkel annak érdekében, hogy optimalizáljuk szolgáltatásaink minőségét és túllépjük ügyfeleink elvárásait. Úgy munkatársainkat, mint versenytársainkat tiszteletben tartjuk, ezért kellő tisztelettel beszélünk róluk vállalatunk hitelességének növelése érdekében. Tisztában vagyunk azzal, hogy minden versenytársunk eltérő módon értékeli vízióját, ezért bár útjaink azonosnak tűnnek, eltérő pályával rendelkeznek.

CSAPATMUNKA- Víziónk nem engedélyez egyetlen hibát sem...Ezért, céljaink és célkitűzéseink elérése érdekében nap mint nap csapatban dolgozunk, úgy munkatársainkkal, mint partnereinkkel együtt.

HÁLA- Minden pillanatért köszönetet mondunk. Minden pillanatban hálásak vagyunk a jó Istennek azért, amit kínál, mindazért amire képesek vagyunk és meg tudjuk valósítani. Minden pillanatban készek vagyunk köszönetünket kinyilvánítani úgy ügyfeleinknek, mint partnereinknek és munkatársainknak, akik nap mint nap támogatnak minket. Készek vagyunk örülni a sikereinknek és minden reggelt kihívásnak tekinteni, amely teljesítése által a nap végén elégedettséget és sikerélményt érünk el.


Mottónk: "A te autódnak"mindazon millió emberhez szól, akikhez szeretnénk eljutni hitelességünk, komolyságunk és állandóságunk által, kiváló minőségű gumi autószőnyegeket (lábtörlőket), textil / szövet autószőnyegeket (lábtörlőket), csomagtértálcákat és oldalsó védőket/ küszöbvédőket biztosítva.